Miért kell karbantartani a honlapodat?

Rendszeres frissítés és karbantartás nélkül a honlapod könnyen hacker támadás célpontjává válhat. A visszaállítás mindig sokkal többe kerül, mint a megelőzés. Ráadásul nem csak a visszaállítás díjára kell gondolni, hanem a kiesett bevétellel és a márkádról alkotott negatív megítéléssel is számolnod kell.

Biztonsági mentés készítése a teljes weboldalról

A frissítés előtt és után is biztonsági mentést készítünk honlapodról. Ez azért kiemelten fontos, hogy vissza lehessen állítani a honlapodat, ha a frissítést követően valamelyik funkció mégsem működne.

A teljes honlap frissítése

A teljes honlapodat frissítjük, ami azt jelent, hogy a WordPress motort, a telepített sablont és a bővítményeket is új verzióra cseréljük. A frissítés előtt mindig megbizonyosodunk róla, hogy minden építő elem kompatibilis egymással.

Tesztelés és helyreállítás

A frissítést követőn teszteljük a honlapodat, hogy megbizonyosodjunk a funkciók működéséről és a design változatlanságáról. Rendellenes működés, megjelenés esetén igény szerint visszaállítjuk az eredeti állapotot vagy megoldási javaslatot teszünk.

LEGFRISSEBB BIZTONSÁGI ÉRTESÍTÉSEK

LEGFRISSEBB BIZTONSÁGI ÉRTESÍTÉSEK

Legyen biztonságos a honlapod akár már a mai naptól!

Most kedvezményes áron, mindössze 3800 Ft-ért havonta.

MEGRENDELÉS

Miért törné fel valaki pont a te honlapodat?

Tapasztalataink szerint egy weboldalt havonta átlagosan 40 alkalommal próbálnak feltörni. Tudnod kell, hogy nem te vagy a céged a támadás célpontja, hanem a sebezhető WordPress motorral, sablonnal vagy kiegészítővel futó webhelyek mindegyike.

A biztonsági réseket automatizált szoftverek segítségével keresik meg, majd szintén automatizált programokkal törik fel azokat. A feltört honlapon sokszor nem is látszik, hogy hacker támadás áldozata lett.

Leggyakrabban illegális webhelyre mutató linkeket helyeznek el a weboldal kódjában, kéretlen levelet küldenek a honlapról, illetve vírusokat telepítenek webhelyedre, amely a látogatók eszközeit fertőzik meg. Rendszeresnek tekinthetőek még az adatlopásra irányuló támadások. Azonban az is megeshet, hogy megfosztanak admini jogkörödtől és átveszik az irányítást a weboldalad felett.

Rendszeres karbantartással a fentiek kivédhetőek. Legyen a te honlapod is biztonságos!

weboldal készítés

Megrendelés

Rendeld meg szolgáltatásunkat és egy munkanapon belül felvesszük veled a kapcsolatot.

    Honlapod tartalmát is karbantartanád?

    Fogalmazd meg a tartalom karbantartására vonatkozó igényedet és mi megtaláljuk a megoldást. Tőlünk nem csak egy árajánlatot kapsz, hanem megoldási javaslatok sorát.

    KAPCSOLAT