Webhosting ár

A tárhely méretét és kapcsolódó kényelmi szolgáltatásokat a piaci igényekhez igazítottuk, hogy a több száz ajánlat átnézése helyett ügyfeleidet tudd kiszolgálni.

5555 MB tárhely

15000Ft/év
 • SSL tanúsítvány
 • Korlátlan adatforgalom
 • Korlátlan hozzáadott domain
 • WordPress telepítés
 • PHP 7 futtatás
 • Tűzfal, vírusvédelem
 • Napi, heti és havi mentés

FONTOS! Jelenleg csak WordPress alapú weboldalak számára elérhető a hosting szolgáltatásunk. E-mail tárhelyért, vedd fel velünk a kapcsolatot.

A szolgáltatás feltüntetett ára alanyi adómentes!

A legfontosabbak

Hosting szolgáltatásunk során biztosítjuk, hogy weboldalad elérhető legyen célcsoportod számára. Szerződésben garantáljuk a 98%-os éves szintű rendelkezésre állást, mert tudjuk, hogy minden egyes látogató számít.

Minden – szolgáltatásunkkal kapcsolatos – kérdésre válaszolunk. Elérhetőek vagyunk telefonon munkaidőben, de ha égető a probléma hétvégén is hívhatsz. Üzenetedre 1 munkanapon belül válaszolunk. Sőt honlapoddal kapcsolatban is kérdezhetsz, mert ez a fő profilunk.

Biztonsági és kényelmi funkciók weboldaladnak

Biztonságban tartjuk holnapodat, feltöltött fájljaidat. Nálunk az SSL alap, adataid csak is titkosított csatornán futhatnak. A szigorított tűzfallal igyekszünk megelőzni a támadásokat, feltöréseket. Ha szükséges IP címek alapján blokkoljuk a támadókat.

Automatizált biztonsági rendszerünk monitorozza a szerveren futó folyamatokat, így minden kiugró adatról azonnali értesítést kapunk.

Nem csak a külső támadásoktól védjük honlapodat, hanem az adatvesztéstől is megóvjuk. Szintén automatizált keretek között biztosítjuk a havi, heti és napi mentést.

Saját forrásaink mellet, a Vultr Holding Corp. munkatársai a fentieken dolgoznak, akik világszinten több mint 30 millió telepítéssel büszkélkedhetnek.

Helyetted dolgozunk

Ha hosting szolgáltatásunkat választod, nem kell bajlódnod a leggyakoribb -telepítés, a mentés, helyreállítás – vagy a ritkább gondokkal, mert minden kapcsolódó feladatot helyetted megcsinálunk.

Megrendelés

Rendeld meg szolgáltatásunkat és egy munkanapon belül meg is kezdheted a használatát.

  E-mail tárhely

  Ha professzionális, saját domain végződésű e-mail címet szeretnél, nálunk erre is van lehetőség. Vedd fel velünk a kapcsolatot és kollégánk ezt is megoldja.

  KAPCSOLAT