One-Page site

Minden, amit vállalkozásodból meg akarsz mutatni

Korlátlan számú tartalmi szekcióból építjük fel one-page típusú honlapodat szem előtt tartva az információ- és navigáció tervezés alapjait. A figyelemfelkeltő nyitóképtől egészen a láblécig aprólékosan megtervezzük és megvalósítjuk vállalkozásod weboldalát, ahogy az MBism esetében is tettük.

Funkciók

A tartalmi szekciók mellett csupa hasznos funkciókkal egészítjük ki One-Page oldaladat és blogodat.

weboldal készítés

Használd ki a céges blogban rejlő versenyelőnyt!

A one-site page-hez integráljuk és testre szabjuk a vállalati blogodat.

 • Növeld oldalad látogatottságát

  Ha jó a tartalom, amit publikálsz, akkor olvasóid meg fogják osztani a közösségi oldalakon, ahonnan új potenciális fogyasztókat szerezhetsz.

 • Szolgáld ki a Google-t

  A folyamatos publikálás azt üzeni a Google robotoknak, hogy egy fejlődő és karbantartott honlapot indexel, amit előbbre sorolással jutalmaz.

 • Építs közösséget

  Egy visszatérő követőtábor aranyat ér. Nem csak a kattintások számát növelhetik, hanem a bevételed is.

 • Növeld szakértői megítélésedet

  Ha releváns és hasznos tartalmakat írsz, akkor hamarosan területed egyik szakértőjének szerepében tetszeleghetsz.

 • Építsd az énmárkádat

  “Az énmárka az, amit mások mondanak rólad, amikor kilépsz a szobából.” A blog egy remek felület arra, hogy befolyásold a rólad kialakult véleményt.

 • Gyűjts feliratkozókat

  Egy jól kivitelezett kampánnyal, ahol a tartalommarketingre helyezed a hangsúlyt, blogodon keresztül könnyen feliratkozásra csábíthatod a látogatókat.

 • Mutasd be vásárlóidat

  A blogon a terméked és szolgáltatásodat használók sikersztorijait is bemutathatod. Kell ennél jobb reklám?

 • Elemezd az adatokat

  Rengeteg hasznos információt ad blogod forgalma, amelyeket ügyesen kihasználva értékesítésed során előnnyé kovácsolhatsz.

Gyakran ismételt kérdések

Igen. Tartalomkezelő rendszernek a WordPress motort használjuk, mivel számtalan tudásanyag elérhető az interneten. Könnyű megtanulni és az átadást követően nagy valószínűséggel egy sor kódot sem kell megírnod. Ha mégis, akkor segítünk.

Természetesen. Amikor vállalkozásod eljutott oda, hogy okos megoldásokra és automatizációra van szükség a honlapodon, akkor szívesen megtesszük neked.

Mindössze 50.000 Ft-ért megtervezzük és elkészítjük a One-Page honlapodat, a céges blog integrációjával. Szeretnénk felhívni a figyelmedet, hogy a domain regisztráció és a tárhely nincs benne az árban.

Domain és tárhely szolgáltatásainkról bővebb információt itt találsz.

Amennyiben folyamatos a kommunikáció közöttünk, akár 7 munkanap alatt el is készül az új honalapod.

A honlap szövegezését a megrendelő hozza, de ha nem szeretnél ezzel bajlódni, akkor vedd igénybe szövegírás szolgáltatásunkat!

A képeket a megrendelő biztosítja, de ha nem állnak rendelkezésre fotók vagy illusztrációk, akkor ingyenes vagy – megbeszélést követőn – fizetős adatbázisról választjuk ki a tökéletes képeket honlapodra.

Megrendelés

Rendeld meg szolgáltatásunkat és egy munkanapon belül meg is kezdheted a használatát.

  Többre vagy másra vágysz?

  Fogalmazd meg a webes igényedet és mi megtaláljuk a megoldást. Tőlünk nem csak egy árajánlatot kapsz, hanem megoldási javaslatok sorát.

  KAPCSOLAT