Ha több, mint 1 telephelyen fogadod vásárlóidat, akkor vállalkozásod minden értékesítési helyszínét ajánlott kommunikálni online felületeiden. A Google Térkép lehetőséget biztosít arra, hogy az összes fizikai üzletedet feltüntesd egyetlen térképen.

Gyártó vagy nagykereskedőként is jó, ha forgalmazó partnereid címét feltünteted. A honlapod látogatói egyetlen térképen egyszerűen és gyorsan megkereshetik a hozzájuk legközelebbi értékesítődet.

A megvalósításnak két módja van:

  1. valamilyen Google Maps plugin-t telepítünk és alkalmazunk,
  2. a Google Maps beágyazott térképét használjuk.

Mi abszolút az utolsóra szavazunk, mivel minél kevesebb kiegészítőt használsz a  honlapodon, annál jobb. Miért van így? Itt elolvashatod!

Google Térkép + Google Cégem

A trükkösebb, de hasznosabb metódust választva nem csak a jól ismert térkép és a megszokott marker jelenik meg a weboldaladon, hanem a vállalkozásodhoz tartozó Google Business Page is. A honlapodra beágyazott térképen egyetlen kattintásra minden olyan információ megjelenik, ami elérhető a Google Cégem oldaladon:

  • cím,
  • telefon,
  • webhely,
  • értékelések,
  • fotók.

Sőt a fentiek mellett az útvonaltervezés lehetőségét ajánlja fel, ami offline üzleteknél elsődleges szempont.

További nagy előnye, hogy az információk is automatikusan a felhasználó böngészőjének a nyelvén jelenik meg. És a Google-nél alap, hogy optimalizálva jelenik meg a beágyazott térkép a mobil kijelzőjén is.

Az optimalizált kialakítás és az információ megjelenítése tovább fokozható, bizonyos design elemekkel. Ezek megengedik, hogy telephelyed kitűnjön az összes, körülötted lévő vállalkozás közül. A telephelyeidhez tartozó marker-ek formáját és színét is arculatodhoz igazíthatod, sőt ikonok alkalmazásával teheted még szembetűnőbbé.

Azonban a Google térkép beállítása és beágyazása trükkösebb lehet a laikusok számára, de ne aggódj Google térképedet testre szabjuk és beágyazzuk helyetted!

Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy telephelyeidet egyetlen térképen prezentálhasd!

    Köszönet a képért: depositphotos.com